Tegelzetter Nieuwegein

Badkamer toe aan een frisse opknapbeurt? Laat je inspireren door Tegelzetter Nieuwegein. Maak nu meteen een afspraak en laat je adviseren door de tegelzetters van de TZS Bouwgroep over de mogelijkheden voor jouw badkamer.

De TZS Bouwgroep heeft ervaren tegelzetters in dienst die iedere gewone badkamer om toveren tot een ware wellness. Laat de dag van je afglijden als je na een lange dag van hard werken in je vrijstaande bad of onder je regendouche stapt. Ervaar luxe en comfort en kom tot rust in je eigen vertrouwde omgeving.

Van badkamer tot wellness

Niets is lekkerder dan voordat je de deur uitgaat energie op te doen onder een heerlijke regendouche. Of na een lange dag hard werken thuis te komen en te genieten van je eigen wellness.

De badkamers van vandaag hoeven niet meer alleen functioneel te zijn. Ze mogen luxe uitstralen en comfortabel zijn zodat je heerlijk kan ontspannen.

Was de badkamer voorheen voornamelijk praktisch ingericht vandaag de dag is het luxe en comfort met oog voor duurzaamheid. Van ijzig wit en grijs naar naturel tinten, aarde tinten of luxueus donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw met goudkleurige kranen en houten details.

Van gewone douche of ligbad tot inloopdouche met regendouche en vrijstaand ligbad.

Tegelzetter Nieuwegein

Duurzame badkamer ideeën van tegelzetter Nieuwegein

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. We denken vaker na over onze keuzes en wat voor effecten deze hebben voor de toekomst. Ook in onze badkamers is duurzaamheid in trek. Denk bijvoorbeeld aan duurzame materialen waarvan en hoe ons sanitair of meubilair is gemaakt. Duurzaamheid kan goed samen met luxe en comfort hierop hoef je zeker niet in te leveren als je een badkamer wilt die ook de toekomstige generatie niets te kort doet.

Duurzaamheid en luxe of comfort gaan heel goed hand in hand. Denk aan een zonneboiler voor het verwarmen van het bad of douche water. Voorzie je badkamer van ledverlichting met aanwezigheidssensor zodat het licht niet onnodig blijft branden. Zorg ervoor dat je je bad isoleert en voorzie je toilet met een inbouwreservoir van 3 of 4 liter spoeling zodat niet onnodig water verloren gaat.

De cv-ketel zorgt voor de verwarming van je badkamer via een design of handdoek radiator. Leg vloerverwarming en muurverwarming aan zodat de gehele ruimte aangenaam verwarmd wordt. De warmte wordt verdeeld waardoor je in de ruimte een gelijkmatige temperatuur verdeling krijgt en dus minder energie verbruikt. Nog duurzamer; maak gebruik van een klok thermostaat. Je badkamer wordt alleen verwarmd als dit nodig is.

In veel Mediterrane landen wordt een toiletdouche oftewel een bidet al jaren gebruikt. Steeds vaker wordt bij ons ook een toilet douche geïnstalleerd.

Met een toilet douche reinig je op hygiënische wijze je intieme delen. Maar ook heb je minder toiletpapier nodig. Dus milieutechnisch is dit ook een duurzame reden.

Wil je advies over hoe jij je badkamer duurzamer kan maken vraag dan advies bij de TZS Bouwgroep. Maak nu direct een afspraak en geniet binnenkort van je eigen wellness.